Drie rivieren Experience in Noorwegen

Nieuw! 3 Rivieren Experience in Noorwegen
Na 3 lastige covid-19 jaren gaat het dan eindelijk gebeuren! Begin september zal er voor de eerste keer een ‘3 Rivieren Experience’ plaatsvinden in Noorwegen. Het doel van deze experience is vliegvissers (beter) te leren vissen op stromend water. De nadruk ligt dus ook op het maken van veel visuren!
Deze workshop vindt plaats in de tweede week van september in het plaatsje Koppang, een klein dorpje aan de oever van de rivier de Glomma in het zuid-oosten van Noorwegen. De workshop is geschikt voor zowel beginnende als gevorderde vliegvissers.
Je leert pas goed vliegvissen op stromend water als je veel uren maakt. En dat is precies wat we gaan doen. Aandacht voor specifieke vragen en persoonlijke ontwikkeling staan hierbij voorop. Omdat de ene rivier de andere niet is, zorgen we ervoor dat je op kleine, middelgrote en een grote rivier gaat vissen en zodoende veel ervaring kan opdoen. Ongeacht of je beginner of gevorderde vliegvisser bent zal tijdens deze experience veel leren.
 
De instructeurs tijdens deze workshop zijn:
– Erik van den Hoek (alias Erik de Noorman) is natuurlijk bekend om zijn grote kennis over vliegvissen in Noorwegen en het vissen in de Glomma in het bijzonder. Talloze vistrips naar de Glomma en andere rivieren hebben hem veel nuttige informatie opgeleverd. Hij deelt zijn kennis graag met u!
– Warner Veldhuis is EFFA gecertificeerde flycasting instructeur en vliegvist al 45 jaar waarvan 37 jaar op stromend water. Samen met een aantal andere instructeurs heeft hij de Kingfisher Casting4 opgericht waarmee al 12 jaar vele werp-en visclincs voor beginnende- en gevorderde vliegvissers verzorgt.
– Edward Scholten, wonend aan de oever van de Glomma, eigenaar van Koppang Camping en ruim 18 jaar vliegvis ervaring in binnen- en buitenland en sinds 10 jaar vliegvisgids voor o.a. de Glomma, Folla en diverse meren.
Het basecamp tijdens de workshop is Koppang Camping. U verblijft in hutten met eigen sanitair. De camping ligt aan het water en beschikt over een mooie cursusruimte. Eten doen we in een hotel 5 minuten verderop.
 
Deze workshop vindt plaats in de week van 10 tot 16 september en biedt plaats aan maximaal 9 deelnemers. De kosten van deze workshop bedragen € 1050,-. Dit bedrag dekt de kosten van de overnachtingen, ontbijt, lunch, diner, vergunning voor de glomma en natuurlijk de begeleiding. Leden van de VNV ontvangen € 50,- korting!
Dus…! Wilt u uw vliegvis vaardigheden op stromend water naar een hoger niveau tillen? Dan is deze 3 Rivieren Experience dé mogelijkheid om dit in één week te realiseren!
Uitgebreide informatie en de mogelijkheid om aan te melden vind u op de site van Koppang Camping: www.koppangcamping.no/3-rivieren-experience Het best te bekijken met een tablet of laptop/PC.
 
Info aanvragen kan via info@koppangcamping.no of per telefoon 0047 6246 0234 (Nederlands gesproken).
 
Tot ziens in Koppang!