Gezellig en leerzaam: onze gezamenlijke bindavonden

Binnen de NNVV is een bindteam actief die leden ondersteund in het binden van vliegen. Elke eerste dinsdag van de maand organiseert de NNVV bindavonden voor hun leden. Door het jaar heen worden verschillende vliegen besproken en gebonden.

 

Voor deze bindavonden is geen bindervaring nodig, er zijn verschillende leden die op deze avond de leden bij kunnen staan. Voor de beginners geldt dat er in principe altijd een voorbinder is die de beginners op weg zal helpen en tijdens die lessen zal de nadruk liggen op de basisbeginselen van het binden aan de hand van eenvoudig te binden vliegen

 

Er wordt uitgegaan dat er geen enkele ervaring aanwezig is, dus echt ‘back to basics’. Voor de meer ervaren binders staan uitdagender patronen op het programma! Leden kunnen hun eigen bindgereedschap meenemen maar dit is geen vereiste. Er is op de vereniging genoeg bindgereedschap om te gebruiken.

 

Daarnaast staat gezelligheid centraal, een praatje, een drankje en hapje en leer elkaar kennen! Kortom een gezellige avond.

Wil je komen kennismaken op een van onze bindavonden? Meld je aan!

Als de Coronaperiode goed en wel voorbij is starten wij weer met onze bindavonden. Kennismaken? Meld je hier aan, we nemen contact met je op. Als lid kan je onbeperkt komen vissen en krijg je toegang tot het clubhuis, evenementen, bindavonden, ledenwebsite, vistrips enzovoorts. Met als bonus: vriendschappelijk delen van kennis.

Verstuur dit formulier als je informatie wilt ontvangen

15 + 6 =